Dragi srednjoškolci,

Obaveštavamo vas da će, u saradnji Kineskog centra Megatrend univerziteta i Instituta Konfucije iz Novog Sada, od 05. marta 2018. godine početi novi BESPLATNI kurs kineskog jezika (kineski jezik 1), namenjen učenicima svih srednjih škola u Beogradu.

Kurs će obuhvatati fond od ukupno 30 časova, koji će se održavati jednom nedeljno u vidu dvočasa. Kako bismo izašli u susret svim polaznicima i njihovim školskim obavezama, časovi kineskog jezika organizovaće se u prepodnevnim i poslepodnevnim terminima.

Kurs kineskog jezika za srednjoškolce trajaće do maja 2018. godine, nakon čega će biti organizovana svečana dodela sertifikata za završen početni tečaj.

Termini časova: ponedeljak 9.30-11.00h i 15.30-17.00h, predmetni profesor je Oliver Yang, koji predaje na engleskom jeziku. Časovi se održavaju u prostorijama Kineskog centra u Bulebaru umetnosti 29.

Prijave za kurs poslati na e-mail: kzakic@megatrend.edu.rs, u kome ćete navesti svoje ime i prezime, školu u koju idete , kao i razred koji pohađate.

Dobro nam došli!

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: