U ponedeljak 05.10.2015. direktorka Kineskog centra doc. dr Katarina Zakić je posetila medijsku kuću GB times koja već godinama uspešno radi na teritoriji Srbije, i tom prilikom je imala sastanak sa zaposlenima. Sa njom su tom prilikom razgovarali glavni i odgovorni urednik GB Times-a Slavica Kalaba, novinar Bojan Pavlović i  Marija Karan.

Na tom sastanku je konstatovano da Kineski centar i GB Times već imaju uspešnu saradnju, a dogovoreni su i naredni koraci u budućoj saradnji. Direktorka Kineskog centra Katarina Zakić je svim zaposlenima čestitala na do sada uspešnim rezultatima, ali i na skorašnjem preseljenju i proširenju poslovnih prostorija.

Tom prilikom je snimljen prilog o novim tečajevina kineskog jezika pri Kineskom centru, a ujedno je predstavljen nov momenat u razvoju Kineskog centra – dolazak kineskih studenata na studiranje u Srbiju. Razgovore sa radija možete preuzeti ovde.

GBTIMES (http://gbtimes.com/) je kros-kulturna medijska kompanija koja proizvodi jedinstveni sadržaj kroz sve postojeće medijske platforme. Svojim sadržajima GB Times pruža globalnom auditorijumu mogućnost da proširi svoje kulturološke horizonte.  Centrala kompanije  je locirana u Finskoj (Tampere), a u Evropi ogranci postoje u 17 zemalja.

Pored toga, GB Times ima u 56 zemalja širom sveta svoje ogranke (Kina, Srednji Istok, Afrika).

Beogradski tim GB Times fokusiran je na kreiranje članaka na raznorazne teme koje se objavljuju na globalnom web portal GB Times, ali i na produciranje emisija koje se svakodnevno emituju na beogradskom Radiju Tri (http://www.radio3.rs/) .

2

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: